avantura na farmi

Avantura na farmi

Ova avantura vodi vas na veselu farmu na kojoj ćete upoznati domaće životinje i uz nih se sjajno zabaviti.

Da li znate da su domaće životinje često prvo bebeće interesovanje?

Većina prvih knjiga sa kojima upoznajemo decu je upravo o životinjama, a prve izgovorene reči neretko su onomatopeje tih životinja. Naučnici tvrde da bebe već od osmog meseca mogu oponašati glasove pojedinih životinja. Između 12. i 18. meseca počinju da prepoznaju i pokazuju životinje, a do druge godine će većina mališana znati i da ih imenuje.

Sa idejom da društvene igre približimo najmlađima, napravili smo i Avanturu na farmi – društvenu igru koja će oduševiti baš svakog trogodišnjaka. U ovoj igri vedrih boja, srešće šašave domaće životinje i rešavati prepreke na farmi, a usput će kroz interaktivnu pesmicu naučiti šta je to što svaku od njih čini posebnom. A ono što ovu igru čini posebnom je upravo to što će biti napravljena specijalno za njih.

Zaigrajte svoju avanturu na farmi!

Društvena igra za decu Avantura na farmi. Kutija na kojoj su farma i domaće životinje, pesma o životinjama, stikeri, drvene figurice i kockica.

Šta sadrži avantura na farmi

Kutija
Ručno izrađena, čvrsta, izdržljiva kutija, dimenzija 20x35x5cm. Personalizovana imenom i fotografijom deteta.

Igra
Tabla za igru dimenzija 32x48cm, sa 100 polja i mnogo zabavnih tematskih prepreka koje usporavaju ili ubrzavaju tok igre. Personalizovana imenom i fotografijom deteta.

Pesma
Interaktivna pesma koja služi kao uvod u igru, a u kojoj je vaše dete glavni junak. U pesmi može aktivno da učestvuje tako što će pogađati koje domaće životinje se opisuju u stihovima. Personalizovana imenom deteta.

Stikeri
Nalepnice sa domaćim životinjama. Kada dete pogodi životinju iz pesme, na odgovarajuće mesto treba da zalepi nalepnicu sa tom životinjom.

5 drvenih figura pastelnih boja, kockica za igru i uputstvo.

Cena: 2.190 RSD


Kako naručiti igru?

Odaberite temu avanture i pošaljite nam ime i fotografiju deteta (uputstvo za odabir fotografije pogledajte niže), kao i podatke za dostavu (ime i prezime, adresa, broj telefona) na info@mojaavantura.rs

Avanture naručene radnim danima do 15h izrađujemo i šaljemo narednog dana Post Express kurirskom službom.
Plaćanje se vrši pouzećem kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Iznos koji kurir naplaćuje uvećan je za troškove dostave. Avanture se mogu preuzeti i lično u Beogradu, po dogovoru.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, pozovite nas, pošaljite sms/viber poruku ili nam pišite na društvenim mrežama.

Tu smo za vas!

Odabir fotografije

Lice u krupnom planu (portret)
Malo slobodnog prostora oko lica
(bez predmeta ili drugih osoba uz glavu deteta)
Bez jakih senki i kontrasta
Što bolja rezolucija fotografije
Pogled prema foto-aparatu (telefonu)

Kvalitet štampe zavisi od izbora fotografije!