Avantura sa Blejzom

Blejz je glavni lik popularnog crtanog filma Blejz i čudovišne mašine, kojeg deca širom sveta obožavaju!

I to je sjajno, jer Blejz nije tu samo da zabavi, već i da nauči malce osnovama nauke, tehnologije i inžinjerstva. Deca se kroz interaktivni pristup podstiču da učestvuju u priči i pomažu likovima iz crtaća da reše određeni problem, a u te svrhe koristite se  matematički i logički koncepti kroz koje deca uče merne jedinice, prepoznavanje oblika, brojeva i boja, osnovne zakone fizike (poput kretanja, ubrzanja, trenja, centripetalne i centrifugalne sile…).

Inspirisana ovim crtanim filmom nastala je Avantura sa Blejzom u kojoj smo se potrudili da verno prenesemo karaktere svih likova, interaktivnost ali i edukativni karakter samog crtaća.

U ovoj igri čekaju vas svi likovi iz omiljenog crtaća, a svaki od njih ima za igrača poseban zadatak. Za još veću zabavu i nešto zahtevniju igru, tu su kartice sa dodatnim matematičkim zadacima, tako da se način igre, ali i njeno trajanje može prilagoditi uzrastu igrača.

Da li ste spremni za trku? Zažarimo!

Avantura sa Blejzom. Blejz personalizovana drustvena igra. Kutija, trkacka staza, drvene figurice, mozgalice.

Šta sadrži avantura sa Blejzom

Kutija
Ručno izrađena, čvrsta, izdržljiva kutija, dimenzija 20x35x5cm. Personalizovana imenom i fotografijom deteta.

Igra
Tabla za igru dimenzija 32x48cm, sa 70 polja i mnogo zabavnih tematskih prepreka koje usporavaju ili ubrzavaju tok igre. Personalizovana imenom i fotografijom deteta.

Kartice sa zadacima
18 kartica sa dodatnim tematskim i matematičkim zadacima koji će igru učiniti zanimljivijom, zahtevnijom, i produžiti njeno trajanje.

25 Blejz mozgalica
Knjižica sa 25 matematičkih i logičkih mozgalica za različite uzraste. Svaki zadatak inspirisan je likovima iz crtanog filma i njihovim dogodovštinama.

Stikeri
Nalepnice sa svim likovima iz crtanog filma Blejz i čudovišne mašine.

5 drvenih figura pastelnih boja, kockica za igru i uputstvo.

Cena: 2.390 RSD


Kako naručiti igru?

Odaberite temu avanture i pošaljite nam ime i fotografiju deteta (uputstvo za odabir fotografije pogledajte niže), kao i podatke za dostavu (ime i prezime, adresa, broj telefona) na info@mojaavantura.rs

Avanture naručene radnim danima do 15h izrađujemo i šaljemo narednog dana Post Express kurirskom službom.
Plaćanje se vrši pouzećem kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Iznos koji kurir naplaćuje uvećan je za troškove dostave. Avanture se mogu preuzeti i lično u Beogradu, po dogovoru.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, pozovite nas, pošaljite sms/viber poruku ili nam pišite na društvenim mrežama.

Tu smo za vas!

Odabir fotografije

Lice u krupnom planu (portret)
Malo slobodnog prostora oko lica
(bez predmeta ili drugih osoba uz glavu deteta)
Bez jakih senki i kontrasta
Što bolja rezolucija fotografije
Pogled prema foto-aparatu (telefonu)

Kvalitet štampe zavisi od izbora fotografije!