O nama


Kako je započela naša porodična avantura


Moja avantura zapravo je ideja našeg malog-velikog avanturiste Viktora, jedne pametne glavice čija mašta stvara svašta.
Viktor je veliki obožavalac društvenih igara, ali kako je izbor za decu njegovog uzrasta prilično ograničen, a njegova pažnja kratka, kao i kod svakog petogodišnjaka, svaka nova igra bi vrlo brzo završila na polici skupljajući prašinu.

Počeli smo da izmišljamo nove igre, sa novim pravilima, preprekama, ciljevima, da ih crtamo na papiru ili kartonu. A onda je uskočio superheroj zvani Tata i rešio da ideju pretvori u pravu pravcatu igru. Rezultat je bio potpuno oduševljenje! Ideje su nastavile da se nižu, a tata je nastavio vredno da radi, pod Viktorovim okom, naravno!


Tako su Viktorova mašta i tatino umeće počeli da stvaraju jednu po jednu veliku avanturu.

A onda su i drugi videli igre, nizali su se pozitivni komentari, a usledila su i pitanja “Jao, gde ste ovo kupili? Baš je originalno! Hoćemo i mi!”. Počeli smo da pravimo igre za decu naših rođaka i prijatelja, a njihova radost i oduševljenje kada raspakuju poklon bila je upravo onaj pokretač koji nas je naterao da celu ovu ideju pretvorimo u nešto veće i da postanemo dostupni svoj dečici čiji bismo osmeh izmamili kada bi oni bili glavni junaci svoje igre, svoje avanture.

Zato, dragi roditelji, bake, deke, stričevi, tetke i svi ostali koji ste u potrazi za unikatnim poklonom za vama posebno dete – na pravom ste mestu, jer svaka naša igra je jedinstvena kao i dete kome je namenjena!

Iskreno se radujemo svakom dečijem osmehu koji će naše velike avanuture izmamiti.


Viktorovi mama i tata.